Ostutingimused

Veebipoe ellilldan.ee omanik on Ellilldan OÜ (registrikood  12310190), asukohaga Jõesuu küla, Tori vald, Pärnumaa.

  1. Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo

Müügitingimused kehtivad ellilldan.ee veebipoest kaupade ostmisel.

Veebipoes müüdavate toodete hinnad on märgitud toodete juurde. Hinnale lisandub tasu kauba kättetoimetamise eest. Toodete hinnad on toodud eurodes. Veebipoe omanik järab endale õiguse hindu e-poes ette teavitamata muuta.

Kauba kättetoimetamise tasu sõltub ostja asukohast ning kättetoimetamise viisist. Kättetoimetamise tasu kuvatakse ostjale tellimuse vormistamisel.

Teave kauba kohta on esitatud veebipoes vahetult kauba juures.

  1. Tellimuse vormistamine

Toote ostmiseks palun klõpsake toote juures olevale nupukesele “Lisa korvi”. Valitud toode lisatakse automaatselt ostukorvi. Kinnitage tellimus, täitke kontaktväljad, valige Teile sobiv kauba kättetoimetamise viis ja esitage tellimus.

Toodete värv võib pisut erineda pildil olevast värvitoonist. Peale toote lisamist ostukorvi võite soovi korral meie kodulehel veel ringi vaadata ning tooteid ostukorvi juurde lisada. Ostukorvis saate oma ostusoovid üle vaadata ja korrigeerida ostetavate esemete kogust või neid kustutada. NB! Kuni kaup on Tellija ostukorvis ja ostuprotsess on lõpetamata (st ka kauba eest maksmata), on see saadaval kõigile teistele klientidele.

Juhul, kui toode on teisele kliendile ära müüdud, ei ole seda võimalik ostukorvi lisada. Juhul kui soovite laost otsasaanud toodet osta, on seda võimalik eritellimusena tellida – palun esitage tellimus elektronposti aadressile ederi.ojasoo@gmail.com.

Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Ellilldan OÜ arvelduskontole.

Kui tellitud kaupa ei ole võimalik tarnida seoses kauba lõppemisega või muul põhjusel, teavitatakse sellest ostjat esimesel võimalusel ning tagastatakse tasutud raha (sh kauba kättetoimetamise kulud) viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul teate saatmisest.

  1. Tellimine

Tellimuse vormistamiseks vajutage Ostukorvis olevat nuppu  „Kassa“. Seejärel täitke vajalikud arvelduse andmed ja kättetoimetamise aadress. Seejärel vajutage nuppu „Esita tellimus“. Oluline on täita lehe kõik väljad! Mida täpsem info, seda kindlamalt pakk Teieni jõuab!

Peale tellimuse edastamist saadetakse teie emailile tellimuse kinnitus, kus on kirjas kaubad, kogused ning valitud kättetoimetamisviis ja hiljemalt 24 tunni jooksul saadetakse ka arve. Kaupade eest, mis valmivad Teie eritellimuse järgi, tuleb tasuda ettemaksuna Ellilldan OÜ  pangakontole EE692200221055444979 Swedbankis.

  1. Tasumine

OÜ Uduhall ei ole käibemaksukohuslane ja e-poes toodud hindadele ei lisandu käibemaks. Kauba hinnale lisandub paki saatmistasu sõltuvalt valitud saatmisviisist. Kauba eest saab tasuda ettemaksuna pangaülekandega Ellilldan OÜ  pangakontole EE692200221055444979 Swedbankis. Maksekorralduse selgituses märkige tellimuse ID number. Arveldamine toimub eurodes.

Pangalinkide töölehakkamisel on peatselt võimalik tellimuse eest tasuda ka eesti pangalinkide abil.

  1. Kauba kättetoimetamine

Kauba saatmiskulud kannab ostja ning vastav hinnainfo on kuvatud kassa lehel saatmisviisi juures. Reeglina jõuab kaup kohale 14 tööpäeva jooksul alates ostusumma tasumisest. Kui tellimuse täitmisel tekib mingil põhjusel viivitus, võtame Teiega kindlasti ühendust.

Võimalikud transpordiviisid:

  1. a) Eestis

Smartposti pakk saabub tellimuse kinnitamisel valitud pakiautomaadi asukohta. Teile saadetakse paki saabumise kohta SMS sõnum ja e-kiri uksekoodiga, mille alusel Te kauba pakiautomaadist kätte saate.

Eestisisesed saadetised jõuavad üldjuhul ostja määratud sihtpunkti 3-7 tööpäeva jooksul alates müügilepingu jõustumisest.

  1. b) Euroopa Liidus ja mujal maailmas

Euroopa Liidu riikidesse ja mujale maailma saadetiste transportimisel kasutatakse Omniva paki saatmise teenust välismaale postkontorist postkontorisse https://www.omniva.ee. Pakk jõuab kohale Euroopa piires keskmiselt 6 päevaga, väljapoole Euroopat 10 päevaga.

  1. Tellimuse muutmine ja tellimusest taganemine, kauba kvaliteet

Kui olete juba tellimuse esitanud, kuid soovite seda muuta või tellimusest loobuda, saatke palun  kiri aadressile ederi.ojasoo@gmail.com. Kirjas märkige kindlasti ka oma tellimuse number ning mida soovite tellimuses muuta või tühistada.

  1. Kauba tagastamine

Kauba kättesaamisel kontrollige koheselt selle õigsust ja tellimusele vastavust. Enne kauba kasutamist tutvuge tähelepanelikult kasutusjuhendiga ning kasutage toodet vastavalt tootja soovitustele.

Kui tooted ei sobi, on ostjal õigus e-poes sõlmitud lepingust taganeda 14 päeva jooksul. 14-päevase tagastamisõiguse kasutamiseks ei tohi tellitud kaupa kasutada muul viisil kui on vajalik kauba olemuses ja toimimises veendumiseks viisil nagu see on lubatud kauba testimiseks füüsilises poes. Kaupa võib proovida ja sellega tutvuda, et veenduda sobivuses või mittesobivuses, kuid proovimise käigus tuleb tagada kauba ja selle pakendi minimaalne mõjutatus.

Kauba tagastamiseks tuleb esitada kauba ostmise taganemise avaldus, mille vormi leiab siit taganemise-avaldus Taganemisavaldus ning saata see e-posti aadressile alpacaknittings@gmail.com hiljemalt 14 päeva jooksul kauba kättesaamisest. Eeldame, et kaup on kätte saadud 10 tööpäeva jooksul alates kauba väljastamisest.

Kauba tagastamisega seonduvad kulud kannab ostja, välja arvatud juhul, kui tagastamise põhjus seisneb asjaolus, et tagastamisele kuuluv asi ei vasta tellitule (nt vale või defektiga toode). Tagastatav kaup peab olema kasutamata ning  originaalpakendis ja tähtkirjaga tagastatud.  Seejärel tagastame Teile kauba eest tasutud summa v.a. transpordikulud.  Aadressil ederi.ojasoo@gmail.com palume teatada ka paki teekonna jälgimiseks vajalik number.

Ostja peab kauba tagastama avalduse esitamisele järgneva 14 päeva jooksul või esitama tõendi, et ta on eelnimetatud perioodi jooksul kauba üle andnud kauba vedajale.

Müüja (Ellilldan OÜ  tagastab tagastatava kauba kättesaamisel ostjale viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva möödumisel arvates taganemisavalduse saamisest, kõik ostjalt lepingu alusel saadud tasud.

Ellilldan OÜ võib keelduda tagasimaksete tegemisest seni, kuni on lepingu esemeks oleva asja tagasi saanud või kuni ostja on esitanud tõendid, et on asja tagasi saatnud, sõltuvalt sellest, kumb toimub varem.

Kui ostja on sõnaselgelt valinud veebipoes kamspun.ee pakutud kõige odavamast tavapärasest asja kättetoimetamise viisist erineva kättetoimetamise viisi, ei pea müüja tarbijale tagastama kulu, mis ületab tavapärase kättetoimetamise viisiga seotud kulu.

Müüjal on õigus taganeda müügitehingust ning nõuda ostjalt tagasi kaup, kui kauba hind veebipoes kampsun.ee on eksituse tõttu märgitud oluliselt alla kauba turuhinna.

  1. Vaidluste lahendamine

Kui ostjal on kampsun.ee veebipoe osas pretensioone, tuleb need saata e-kirja aadressile ederi.ojasoo@gmail.com või helistada telefonil: : 00 372 56636264. Kui ostja ja Ellilldan OÜ ei suuda lahenda vaidlust kokkuleppe teel, siis on ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole. Menetlustingimustega saab tutvuda ning avaldust esitada klikkides linki http://tarbijakaitseamet.ee/et/tarbijavaidluste-komisjon . Tarbijavaidluste komisjoni pädevuses on lahendada ostja ja OÜ Uduhall vahel sõlmitud lepingust tulenevaid vaidlusi. Ostja kaebuse läbivaatamine komisjonis on tasuta. Ostja võib pöörduda Euroopa Liidu tarbijavaidlusi lahendava platvormi poole https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

9. Turvalisus

Meie e-poest ostmine on turvaline, Teie isikuandmeid ei avaldata kolmandatele isikutele, neid kasutatakse ainult tellimuse täitmiseks ja tellimusega seotud küsimuste lahendamiseks.

10. Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Ellilldan OÜ kogub klientide isikuandmeid läbi tavapärase müügitegevuse e-poes (sh isiku nimi, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress). Isikuandmete kogumine on vajalik tellimuste edastamiseks klientidele.

11. Muude andmete kogumine

Google analytics vahendusel kogume ka isikustamata andmeid – andmeid, mida ei saa otseselt ühe kindla isikuga siduda (sugu, vanus, asukoht). Neid andmeid kasutatakse selleks, et saaksime klientidele edastada kasulikumat teavet toodetest ja saaksime teada, et millised tooted on kõige huvipakkuvamad. Koondandmeid käsitletakse selles privaatsuspoliitikas isikustamata andmetena ning ei edastata kolmandatele isikutele.

 

 

Ellilldan minipood